Santos Mystic fra Xaralyn

Santos mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-041

Pris: 21.999 DKK


Enestående pejs med flot flammesyn skabt af vanddampe belyst af LED lys, inkl. Flot dekoration og fjernbetjening.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Santos Mystic

Santos Mystic-pejsen er et mesterværk, der vil pynte overalt. Pejsen tilhører den nye generation af alternativer til konventionelle pejse, der afbrænder træ og kræver en skorsten. Med Santos-modellen får du den nyeste teknologi, og du kan mere frit bestemme, hvor pejsen skal placeres, da den ikke kræver en skorsten.

Rent teknisk fungerer Santos-modellen ved hjælp af Cassette 600-indsatsen, der afgiver vanddamp, som belyses med LED-lys. Resultatet af denne proces giver virkelig naturtro flammer, der imponerer, og er sjove at beskue. Der kan skrues både op og ned for flammerne, og det er næsten svært at tro sine egne øjne, når først LED-lysene rammer vanddampene! Hermed skabes de kunstige flammer, som bringer hyggen lige hjem i stuen.

Den hvide finish giver pejsen et tidløst design, der får den til at passe ind overalt. Det er enkelt og super nemt at anvende denne teknologi, og det kræver et minimum at vedligeholde pejsen. Det eneste, der bør gøres fra tid til anden, er at rengøre enheden med en fugtig klud og tørre efter med en ren, tør klud.

Vigtig info:

  • Dimensioner: 100 cm x 100 cm x 47 cm
  • Vægt: 80 kilo
  • Drivmiddel: strøm og vand
  • Styr pejsen med fjernbetjening.

Teknisk data

Størrelse

H: 100 x B: 100 x D: 47 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

80 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.