Sark

Sark - Flad elektrisk vægpejs

Varenummer: ELP-10-103

Pris: 2.299,00 DKK


Flad væghængt el-pejs med justerbar flamme- og varmeefekt via panel eller fjernbetjening


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-6 ugers

Flad elektrisk vægpejs i sort

En elektrisk vægpejs, og et fjernsyn for den sags skyld, har en bagkasse, hvori den integrerede teknologi med de nødvendige komponenter er installeret. Den fylder naturligvis rent fysisk, så derfor kan den buet front også være behjælpelig til at gemme bagsiden mere af vejen.

Vægpejsen er placeret i et overkommeligt prisniveau på trods af dens integrerede varmemodul og ikke mindst realistiske flammeeffekt. Desuden er alle lys af LED, og derfor kan den også betegnes som en af de mere strømbesparende modeller. Kører du med pejsen uden varmen tilsluttet, vil du opleve et minimalt strømforbrug. Derfor har du også en meget billig pejs i brug.

Der er ikke behov for at genopfylde nogen form for brændstof. Vægpejsen drives af elektricitet. Derfor skal det medfølgende strømkabel blot forbindes mellem en almindelig stikkontakt og el-pejsen. Der er heller ikke rengøring forbundet med den elektrisk vægpejs. Der forekommer naturligvis almindelig støv ligesom på alle mulige andre møbler i boligen, men udover det er der ingen rengøring at forholde sig til.

Sammen med pejsen kommer:

  • Fjernbetjening
  • Engelsk manual
  • Vægbeslag til ophæng
  • 1,8 meter strømkabel

Teknisk data

Størrelse

H: 48 x B: 94 x D: 12 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

12,1 kg.

Materiale

Stål | Plastik | Glas

Varmeeffekt

0 | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.