Silverton fra Dimplex

Silverton hybridpejs indsats til åben pejs

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-017

Pris: 6.179 DKK


Enestående hybrid pejseindsats til placering i en allerede eksisterende pejs eller i en vaddamp pejs, flammer drevet af Opti-Myst teknologi.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Silverton hybridpejs indsats til åben pejs

Det anerkendte brand Dimplex har her kreeret en Opti-myst-pejseindsats, som er designet til at placeres i en allerede-eksisterende pejs. Indsatsen er designet som en form for kurv, hvor de enkelte brændestykker er placeret, og nedenunder ligger der kunstig aske for at gøre oplevelsen så realistisk som muligt.

Med en kombination af banebrydende teknologi og et traditionelt udseende fra det glødende brænde får du den patenterede Opti-myst-røgeffekt, der sammen med den kunstige, glødende aske giver dig den mest realistiske oplevelse af åben ild, du overhovedet kan få. Uden brug af kløvet brænde og tændstikker vel at mærke.

Det er vigtigt at påpege, at pejseindsatsen ikke egner sig til udendørs brug, selvom det måske kan være fristende, og desuden er det vigtigt, at pejseindsatsen ikke placeres i nærheden af bad/toilet.

Med en pejseindsats som denne kan du puste liv i din åbne pejs, og indsatsen er utrolig nem at anvende.

Enheden kræver et minimum af vedligehold, og du behøver kun at tørre brændestykkerne af med en let fugtig klud i ny og næ. Undgå at bruge rengøringsmidler – det er ikke nødvendigt!

Highlights

  • Indsatsen ligner ægte træ i brand
  • Inkl. fjernbetjening
  • Opti-myst-effekt med ikke-skadelig røg
  • Pejseindsatsen afgiver ikke varme

Teknisk data

Størrelse

H: 33 x B: 68,2 x D: 36,1 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

11 kg

Materiale

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

60W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.