Skye

Skye - Flad elektrisk vægpejs i sort

Varenummer: ELP-10-101

Pris: 1.999,00 DKK


Simpel lille vægmonteret el-pejs i neutral design - kan bruges med eller uden varme - let at montere, inkl fjernbetjening


27 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Billig elektrisk vægpejs

Lækker simpel vægpejs til elektricitet til ophæng på væggen. Pejsen er lavet i et neutral design, som passer ind i stort set alle indretninger.

El-pejsen udstråler et realistisk flammebillede, og den kan anvendes både med eller uden varme. Ønsker du at tilføje varme til pejsestemningen, kan denne reguleres i to niveauer.

Størrelsen måler 68 x 48 cm, hvor den går 12 cm ud fra væggen. Det tilsvarer et 23" fjernsyn, hvilket kan være nemmere at forholde sig til. Selve indmaden i den elektriske indeholder en overophedningssensor, så pejsen slukker, hvis den bliver for varm. Alle lys i enheden er LED-lys, og er derfor energibesparende.

Det er muligt at styre denne elpejs med både en medfølgende fjernbetjening, men også direkte på displaypanelet på pejsen. Den har forskellige funktioner, hvad angår flammeeffekt og lysstyrke. Dette kan justeres på fjernbetjening, hvorfra den naturligvis også kan tændes og slukkes. Herudover kan varmen aktiveres og deaktiveres samt reguleres i varmeniveau.

Teknisk data

Størrelse

H: 48 cm x B: 68 cm x D: 12 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

10,5 kg.

Materiale

Metal, plastik og glas

Varmeeffekt

Ingen varme | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Justerbar flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Justerbar

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.