Skye elektrisk pejs

Skye - Sort

Varenummer: ELP-10-101

 

Simpel lille vægmonteret el-pejs i neutral design - kan bruges med eller uden varme - let at montere, inkl fjernbetjening

Gå til produktbeskrivelse

Pris: 1.999 DKK

paa lager biopejs-shop

Lagerstatus

1 på lager

Leveranstid

Leveringstid:

1-2 dage


Produktbeskrivelse

Billig elektrisk vægpejs

Lækker simpel vægpejs til elektricitet til ophæng på væggen. Pejsen er lavet i et neutral design, som passer ind i stort set alle indretninger.

El-pejsen udstråler et realistisk flammebillede, og den kan anvendes både med eller uden varme. Ønsker du at tilføje varme til pejsestemningen, kan denne reguleres i to niveauer.

Størrelsen måler 68 x 48 cm, hvor den går 12 cm ud fra væggen. Det tilsvarer et 23" fjernsyn, hvilket kan være nemmere at forholde sig til. Selve indmaden i den elektriske indeholder en overophedningssensor, så pejsen slukker, hvis den bliver for varm. Alle lys i enheden er LED-lys, og er derfor energibesparende.

Det er muligt at styre denne elpejs med både en medfølgende fjernbetjening, men også direkte på displaypanelet på pejsen. Den har forskellige funktioner, hvad angår flammeeffekt og lysstyrke. Dette kan justeres på fjernbetjening, hvorfra den naturligvis også kan tændes og slukkes. Herudover kan varmen aktiveres og deaktiveres samt reguleres i varmeniveau.


Teknisk data

Størrelse

H: 48 x B: 68 x D: 12 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

Vægt

10,5 kg.

Materiale

Stål | Plastik | Glas

Varmeeffekt

0 | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

BrændetidKundebilleder


IllustrationAndre kunder købte også