Stockbridge fra Dimplex

Stockbridge hybridpejs i sort

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-016

Pris: 8.299,00 DKK


Sort hybrid-pejs i brændeovns-look med flot realistisk flammebillede. Den afgiver lys og varme, kan betjenes på pejsen eller via fjernbetjening.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Stockbridge hybridpejs i sort

Med et fedt retro-look beviser firmaet bag Stockbridge-hybridpejsen, Dimplex, at deres sortiment er bredt nok til at dække enhver smag.

Stockbridge-pejsen er fritstående, og med en vægt på 29,3 kilo er det bestemt muligt at flytte den, hvis du fortryder den placering, du valgte til at starte med.

Du kan både styre pejsen med den medfølgende fjernbetjening, men der er også gemt et par funktionsknapper bag ved lågen i pejsen.

Vær opmærksom på, at det tager et par sekunder, fra du trykker på fjernbetjeningen, til pejsen reagerer, så undgå at trykke på knappen mere end én gang inden for to sekunder for at opnå den korrekte kommando.

Stockbridge er udstyret med nogle store glaslåger, der gør det muligt at betragte de kunstige flammer på nært hold.

Med en hybridpejs som denne er du fri for at skulle bekymre dig om at skaffe brænde, have en skorsten og skulle tømme pejsen for aske. Som det er tilfældet med mange andre hybridpejse, er det nok at tørre pejsen af i ny og næ med en let fugtig klud. Det er vigtigt, at du ikke bruger rengøringsmidler eller glasrens, når rengøringen foregår.

Highlights:

  • Inkl. fjernbetjening
  • Pejseindsats med brænde, der er naturtro
  • Inkl. halogenpære
  • Retrodesign

Teknisk data

Størrelse

H: 66 x B: 62 x D: 39 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

15,6 kg

Materiale

Varmeeffekt

0 | 1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

20W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.