Todos Mystic fra Xaralyn

Todos mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-042

Pris: 18.499 DKK


Dekorativ fritstående el-pejs med flammer skabt af vanddampe, strøm og LED lys. Afgiver ingen varme.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Todos Mystic

Todos Mystic-pejsen fra det hollandske firma Xaralyn åbenbarer alt det fede ved en elpejs! Et minimum af vedligehold, flotte, naturtro flammer, der skabes af vanddamp og LED-lys, og ingen brug for skorsten.

Så bliver det ikke nemmere! Med strøm og vand som drivmiddel undgås den såkaldte partikelforurening, som kendes fra konventionelle brændeovne. Desuden slipper du for hele tiden at tænke over, hvor du skal skaffe brænde fra, som i forvejen ikke er billigt.

Alting er mere simpelt med den nye teknologi, og det samlede indtryk som en pejs af denne natur giver, minder om designprodukter, for der er virkelig tale om en detaljerigdom, som det aldrig er set før.

Vigtig info:

  • Produceret i fossil sten
  • Vægt: 79 kilo
  • Dimensioner: 100 cm x 78 cm x 40,5 cm
  • Drivmiddel: vand og strøm

Cassette 400-indsatsen er hjertet i denne pejs, og hele herligheden kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Dermed er du selv herre over, hvor meget bulder og brag, der skal være over flammerne. Det bliver ikke nemmere, og dine gæster vil sikkert blive forbløffede over, hvor imponerende teknikken med vanddamp og LED-lys udfolder sig i praksis.

Teknisk data

Størrelse

H: 100 x B: 78 x D: 40,5 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

79 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 400

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.