Tre-sidet e1030ds3 fra Evonic Fires

Tre-sidet elpejs e1030ds3

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-211

Pris: 29.999,00 DKK


Unik elektrisk tre-sidet elpejs med kig ftil flammerne fra tre sider. Justerbar flamme- og varmeeffekt via App


4 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Tre-sidet elpejs e1030ds3

Skal du have fingrene i noget af det hotteste inden for moderne indretning, så bør du overveje at købe en elpejs. Det kræver ikke andet end strøm og en smule vand at få en elpejs til at arbejde med sine imponerende og meget naturtro flammer, som du selv bestemmer størrelsen på. Med den medfølgende fjernbetjening har du kontrollen lige ved hånden, og du kan også styre elpejsen via en app på din mobile enhed eller via touch-skærmen på selve pejsen.

Elpejsen fra Evonic Fires er en moderne og energivenlig kilde til hygge, og den kommer til at pynte i ethvert hjem. Du skal ikke tænke på skorsten, eller om nogen kommer til at brænde fingrene på flammerne. Hele systemet er nemlig børnesikret, så du undgår ubehagelige oplevelser.

Pejsen fra Evonic Fire vejer blot 30 kilo, hvilket er en smule mindre end de andre pejse i denne kategori. Dermed er den ret håndgribelig, når den skal installeres, og volder ingen problemer.

Teknisk data

Størrelse

H: 56 cm x B: 106,5 cm x D: 30,5 cm

Dekorationer

Træ (ikke inkluderet)

Vægt

30 kg.

Materiale

Varmeeffekt

750 - 1500 watt

Farve

Sort med glas

Flammeeffekt

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.