Tresco

Tresco - Sort elpejs til væg

Varenummer: ELP-10-105

Pris: 2.799,00 DKK


Elegant vægpejs med sort glasramme med justerbar flamme- og varmeeffekt - betjening på pejsen eller via fjernbetjening


8 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Sort elektrisk pejs til væg med varmeblæser

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at komme ind fra det kolde vejr, sætte sig foran pejsen, for efterfølgende at nyde de smukke flammer og varmen, der kommer fra pejsen. Denne effekt kan du nu nemt nyde - helt uden besværet med at kløve brænde og tænde op i pejsen. Du kan sågar fra kunstigt ild og varme på få sekunder, og du behøver ikke engang at bevæge dig over til den elektriske pejs. Den kan nemlig styres med en fjernbetjening på afstand.

Slå ned i sofaen og nyd de flotte elektriske flammebillede, som er skabt af LED-lys. Samtidig med, at det er nemt, så skåner du også miljøet. Elpejse udleder nemlig ingen partikler. Det er ikke bare godt for miljøet, men også dit helbred. Du får således ingen partikler ind i hjemmet, og dit indeklima forbliver rent.

El-pejsen måler 94 cm i længden, 48 cm i højden og går 12 cm ud fra væggen. I tommer svarer det til 37". Mange, især mænd, kan have nemmere ved denne sammenligning, fordi det associeres med størrelsen på fladskærms TV'et i stuen.

Det er muligt at regulere for varmen. Varmeblæseren kan udlede varme på et højt og lavt niveau, men opererer også udelukkende med flammer, hvis det ønskes. Lyset i pejsen kan ligeledes justeres og det samme kan flammeeffekter. Alle disse funktioner kan styres via fjernbetjeningen eller direkte på pejsens knapper, der sidder på siden.

Dette medfølger i pakken:

  • Sort elektrisk vægpejs
  • Beslag til vægophæng
  • 1,8 meter strømkabel
  • Manual på engelsk
  • Fjernbetjening

Teknisk data

Størrelse

H: 48 cm x B: 94 cm x D: 12 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

14 kg.

Materiale

Metal, plastik og glas

Varmeeffekt

Ingen varme | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Justerbar flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Justerbar

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.