Trivero 130 Xaralyn

Trivero 130

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-001

Pris: 6.499 DKK


Trivero 130 er en væghængt elpejs fra Xaralyn med 3 varmeindstillinger og med touchskærm på fronten


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Xaralyn Trivero 130 elektrisk pejs

Trivero 130 er konstrueret i et langt, bredt design. Trivero-modellen er nem at anvende og giver dig en realistisk oplevelse af ild.

Denne design-pejs anvender den seneste LED-teknologi, og den er nem at styre med touch-skærmen, fjernbetjeningen eller appen, Xaralyn smart App. Pejsen kan også samarbejde med Google Home og Amazon Alexa. Touch-skærmen lyser kun op, når du berører den, og efter nogle få sekunder slukker den igen.

Trivero-modellen kan anvendes som en supplerende varmekilde eller udelukkende som dekoration. Den elektriske pejs kan også anvendes i indbygningsprojekter (i dette tilfælde bør du læse instruktionsmanualen grundigt).

Vigtigst af alt behøver du ikke at være specialist for at installere Trivero 130-pejsen. Det eneste, du behøver, er at finde det ideelle sted i dit hjem, så du kan mærke varmen og opnå en behagelig fornemmelse.

Det er korrekt, at Trivero 130-modellen ikke afgiver ligeså meget varme som en gaspejs eller en brændeovn, men vi garanterer dig realistiske flammer, der absolut dækker dine behov.

Teknisk data

Størrelse

H: 43,5 x B: 102 x D: 14 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

H: 46,5 x B: 127 cm

Vægt

20,6 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

0 | 0,7 | 1,4 kW

Farve

Sort højglans

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel | Xaralyn smart App | Google Home | Amazon Alexa

Forbrug

15 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.