Trivero 180 Xaralyn

Trivero 180

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-002

Pris: 9.299 DKK


Trivero 180 er en lang væghængt elektrisk pejs fra Xaralyn med justerbar varmeeffekt og touchfunktion


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Xaralyn Trivero 180 elektrisk vægpejs

Trivero 180-modellen er designet i et langt, bredt format, der spreder en hyggelig stemning. Det kræver ikke meget at vedligeholde pejsen, og den er på samme tid energieffektiv.

Trivero 180 anvender vores seneste LED-teknologi og betjenes via en touch-skærm, en fjernbetjening eller appen, Xaralyn smart App. Pejsen kan også samarbejde med Google Home og Amazon Alexa. Touch-skærmen lyser kun op, mens den bliver berørt, og efter nogle få sekunder slukker kontrolpanelet igen.

Denne pejs kan anvendes som en supplerende varmekilde eller udelukkende som dekoration. Det er også muligt at bruge pejsen i et indbygningsprojekt (i dette tilfælde er det vigtigt at følge anvisningerne i manualen).

Du behøver ikke være pejse-specialist for at installere Trivero 180-modellen. Du skal blot finde den rette placering i dit hjem for at opnå den varme og behagelige stemning, som pejsen giver.

Det er sandt, at Trivero 180-modellen ikke producerer ligeså meget varme som en gaspejs eller en brændeovn, men vi garanterer dig til gengæld levende flammer, der er meget virkelighedstro.

Teknisk data

Størrelse

H: 43,5 x B: 159 x D: 14 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

H: 46,5 x B: 183 cm

Vægt

28,5 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

0 | 0,7 | 1,4 kW

Farve

Sort højglans

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel | Xaralyn smart App | Google Home | Amazon Alexa

Forbrug

20 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.