Trivero fra Xaralyn

Trivero 240

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-049

Pris: 14.499 DKK


Stor moderne designer pejs med flot dekoration af "krystaller" i indsatsen og flot flammesyn skabt af strøm og LED lys.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Trivero 240

Trivero 240 er en ekstremt bred designerpejs, der er nem at bruge, og giver en realistisk oplevelse af ild. Denne designerpejs bruger den seneste LED-teknologi, og enheden kan styres via touch-skærmen eller den medfølgende fjernbetjening.

Touch-skærmen lyser kun, når den bliver berørt, og nogle få sekunder efter slukker den igen. Trivero-modellen kan anvendes som supplerende varmekilde eller udelukkende som dekoration. Den elektriske pejs kan også anvendes i indbygningsprojekter (i dette tilfælde er det vigtigt at følge installations-guiden). Du behøver ikke at være en specialist for at installere Trivero 240-modellen, du skal blot finde det ideelle sted i dit hjem, så du kan nyde varmen og den hyggelige stemning. Det er korrekt, at Trivero 240-modellen ikke producerer ligeså meget varme som en gas-pejs eller en konventionel brændeovn, men vi garanterer dig levende flammer, der varer ved og giver en varme, der passer til dit behov.

Med en vægt på 40 kilo er der tale om en af de større modeller inden for el-pejse, og den er samtidig nem at betjene med justerbare flammer, timerfunktion m.m.

Teknisk data

Størrelse

H: 43,5 x B: 229,1 x D: 14 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

H: 46,5 x B: 241,5 cm

Vægt

40 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

0 | 0,7 kW | 1,4 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

25 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.