Trivero 90 fra Xaralyn

Trivero 90

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-007

Pris: 3.799,00 DKK


Trivero 90 indbygnings el-pejs i sort med justerbar flamme- og varmeeffekt med touchfunktion og fjernbetjening.


5 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Trivero 90

Xaralyn Trivero 90 er udviklet som en pejseindsats uden varmeeffekt til indbygningsprojekter. Denne model er super enkel at betjene og giver en meget realistisk oplevelse af ild. Pejseindsatsen bruger Xaralyns nyeste LED-teknologi, og det hollandske firma bag tilbyder en hel række af fede features som fx fjernbetjening, justerbare flammer og touch skærm. Trivero 90 er meget nem at installere, og din vigtigste opgave er blot at finde ud af, i hvilket rum, du vil placere den. Dette kræver ikke en tekniker. Et af de vigtigste aspekter, når vi taler el-pejse, pejse-indsatser m.m., er, at disse produkter adskiller sig væsentligt fra konventionelle brændeovne, der afbrænder kløvet træ. Forskellen her er, at en elpejs ikke udleder røg (skorsten er derfor ikke nødvendig), og du skal ikke konstant fylde brænde på den og hele tiden tænke på at skaffe brændsel. En elektrisk pejs sparer dig for besvaret og er mindst lige så flot at betragte som en klassisk brændeovn. Lidt tekniske informationer:

  • Dimensioner – 104 x 56 x 14 cm. (højde, længde, bredde)
  • Vægt: 19,6 kilo
  • Justerbare flammer
  • Fjernbetjening

Teknisk data

Størrelse

H: 52,5 x B: 92 x D: 14 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

19,6 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

0 | 0,4 kW | 0,8 kW

Farve

Sort højglans

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

15 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

H: 56 x B: 104 cm

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.