Tyrell fra Evonic Fires

Tyrell

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-217

Pris: 23.499,00 DKK


Luksuriøs sort elektrisk pejs med den moderne Halo flammeeffekt og styring via App.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Tyrell Evonic Fires elektrisk pejs

Luksusriøs el-pejs med den eksklusive Halo flammeeffekt. Evonic Fires er førende inden for teknologien til de mest livagtige flammeeffekter i elpejse. Deres innovative teknologi er patenteret, og det har de en god grund til - det ser nemlig fantastisk ud.

Skal du have en professionel og luksuriøs elektrisk pejs, kræver det et glas af højt kvalitet. Derfor indeholder denne Tyrell pejs et anti-reflektivt SCHOTT CONTURAN MAGIC® glas, der tillader en klart og iøjnefaldende flammesyn.

Pejsen styres med din SmartPhone eller tablet via producentens egen applikation. Du kan navigere i forskellige lysstyrker, kontraster og sætte en ønsket temperatur.

Tyrell kommer med mulighed for at vælge udseende, hvad angår den medfølgende dekoration, men også væggens indvendige sider, som fås både i grå eller beige keramisk sten. Siderne belyses, så der skabes et flot komplet pejsemøbel.

Selve glasstørrelsen måler 58,8 x 80,5 cm, hvilket indikerer den synlige del af el-pejsen. Selve indbygningsmålene er dog 79 x 118,8 cm, så derfor kræver Tyrell ekstra plads til monteringen.

Tyrell el-pejs fra Evonic Fires har glas på tre sider, så flammen smukt kan ses fra flere vinkler.

Halo flammeeffekt i Tyrell

Halo er det sidste nye på markedet inden for elektrisk ildsteder. Det er en ny RGB flammeeffekt, hvor farver rød, grøn og blå kan blandes. Evonic Fires har udviklet nogle forudindstillede animationer, men det er også muligt at konstruere sin egen personlige flamme. De forudanimerede effekt kaldes Still, Breathe, Spectrum, Embers, Odyssey og Aurora.

Teknisk data

Størrelse

H: 79 cm x B: 118,8 cm x D: 30,1 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

750 - 1500 watt

Farve

Grå | Beige

Flammeeffekt

Halo

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 58,8 cm x B: 80,5 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.