Valter fra Evonic Fires

Valter

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-237

Pris: 15.599,00 DKK


Elegant væghængt elektrisk pejs med justerbar flamme- og varmeeffekt og fleksibel glas montering


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Valter elektrisk pejs fra Evonic Fires

En yderst elegant pejs fra den britiske pejsegigant, Evonic Fires, som må betegnes som værende en af Storbritanniens førende inden for elektriske pejse. Valter er en del af producenten traditionelle sortiment, hvor flammen kan justeres i seks farveeffekter.

Valter el-pejs har en varmeeffekt på op til 1500 watt, hvilket kan sammenlignes med en el-radiator. Modsat de fleste brændeovne, så yder denne elektrisk pejs strålevarme. Det vil sige, at pejsen udelukkende giver varme i det rum, hvor den er monteret frem for at fordele det ud i hele huset. Det kan være en fordel, fordi du formentligt vil bruge pejsen som hygge og supplerende varme i netop det rum, hvor du opholder dig. Det er jo typisk i rummet, hvor vi opholder os mest, at vi ser installation af elektriske pejse og ildsteder generelt.

Evonic Fires model Valter fås både med ét, to eller tre glas, så den kan indbygges med flammesyn fra flere vinkler. Alle moduler medfølger i pakken, så du kan konvertere det efter behov.

Der medfølger en gratis app, som blot skal downloades til din telefon og tablet, så pejsen nemt fra styres herfra. Forestil dig, at du med ét klik på din telefon kan skabe en pejsehygge i dine omgivelser - selvfølgelig uden at skulle tænke på rengøring, fordi el-pejse sviner ikke.

Teknisk data

Størrelse

H: 55,5 cm x B: 103,5 cm x D: 31,6 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Quartz krystal

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Bianco Toscana | Cotton Star | Isola |Laminum Pietra de Savoia | Laminum Statuario | Nimbus Star | Nuvalato

Flammeeffekt

Traditionel flammeeffekt

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 33,5 cm x B: 100,5 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.