Verdi hvid fra Dimplex

Verdi hybridpejs i hvid

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-012

Pris: 12.999,00 DKK


Stor flot fritstående hybridpejs med hvid ramme med naturtro dekoration og indsats til destileret vand baseret på Opti-Myst teknologi.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Verdi hybridpejs i hvid

De dygtige folk, der står bag brandet Dimplex, har gjort det igen! Kreeret en hybridpejs, der ligner den ægte vare, ned til mindste detalje. Simpelt og effektivt.

Verdi-hybridpejsen i hvid giver dig den ægte feel, og den ligner til forveksling en konventionel brændeovn, hvor det er muligt at dekorere hele herligheden ved at lægge lidt brændsel under pejsen for hyggens skyld.

De naturtro flammer, der dannes, når vand og halogenlys møder hinanden, minder til forveksling om åben ild, og det kan virkelig være svært at spotte forskellen.

Teknologien lader ikke meget tilbage at ønske, og pejsen kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Det er således rigeligt af tørre pejsen af med en let fugtig klud i ny og næ, som du er vant til, når rengøringen står for døren i dit hjem.

Glem alt om skorsten – det er ikke nødvendigt, når du anvender en pejs som denne! Derfor står det dig frit, hvor pejsen skal placeres. Med fjernbetjeningen lige ved hånden er du altid klar til at styre processen nemt og enkelt.

Highlights:

  • Indbygget indsats med autentisk udseende brænde
  • Medfølgende fjernbetjening
  • Inklusive halogenpære
  • Kræver stikkontakt

Teknisk data

Størrelse

H: 143 x B: 78 x D: 45 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

Materiale

Varmeeffekt

0 | 1 | 2 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.