El brændeovn

En elektrisk pejs forklædt som en brændeovn – det er vist den korrekte beskrivelse at anvende. Det er således ikke en rigtig pejs til brænde, men derimod en elpejs. Det betyder, at pejsen ikke kræver nogen form for skorsten eller aftræk – alt du behøver er en stikkontakt.

Det er vældigt smart, når du ønsker en pejs og liv i hjemmet, men ikke har mulighed for etablering af et almindeligt ildsted til brænde. Desuden er anvendelsen og langt nemmere, og du behøver således ikke at bruge tid på brændekløvning eller rengøring.

Kendetegnet for den elektriske brændeovn er, at det er en fritstående el pejs – typisk produceret i sort – og så er den ofte lavet til at stå op ad en væg. Det giver mening i forhold til at skjule et kabel og selve kontakten på væggen.


Produkter - Elektrisk brændeovn med flammer

  Elektrisk kamin udformet som en original brændeovn med varmeeffekt
  Elektrisk kamin udformet som en original brændeovn med varmeeffekt

  El brændeovn m. varmemodul

  2.999 kr
  Vare nr: ELP-10-117
  Lille fritstående elektrisk pejs
  Lille fritstående elektrisk pejs

  Elektrisk Brændeovn - Sort

  2.499 kr
  Vare nr: ELP-10-119
  Sort fritstående elektrisk kamin
  Sort fritstående elektrisk kamin

  Fritstående elektrisk brændeovn - Sort

  2.499 kr
  Vare nr: ELP-10-122
  Billig lille el-pejs med varme
  Billig lille el-pejs med varme

  Lille Fritstående Elektrisk Brændeovn

  1.649 kr
  Vare nr: ELP-10-123
  Hereford traditionel elpejs
  Hereford traditionel elpejs

  Hereford Traditionel Elpejs

  3.499 kr
  Vare nr: ELP-80-137
  Wiltshire traditionel elpejs
  Wiltshire traditionel elpejs

  Wiltshire Traditionel Elpejs

  7.499 kr
  Vare nr: ELP-80-138
  Verdi hvid fra Dimplex
  Verdi hvid fra Dimplex

  Verdi Hybridpejs - Hvid

  12.999 kr
  Vare nr: HYB-10-012
  Romero sort fra Dimplex
  Romero sort fra Dimplex

  Romero Hybridpejs - Sort

  11.289 kr
  Vare nr: HYB-10-013
  Stonebridge fra Dimplex
  Stonebridge fra Dimplex

  Stonebridge Hybridpejs - Sort

  8.799 kr
  Vare nr: HYB-10-015
  Stockbridge fra Dimplex
  Stockbridge fra Dimplex

  Stockbridge Hybridpejs - Sort

  8.299 kr
  Vare nr: HYB-10-016
  Lucia fritstående pejs fra Dimplex
  Lucia fritstående pejs fra Dimplex

  Lucia

  3.825 kr
  Vare nr: HYB-10-059
  Scandic fritstående gulvpejs fra Dimplex
  Scandic fritstående gulvpejs fra Dimplex

  Scandic

  23.875 kr
  Vare nr: HYB-10-061
  Cubic fritstående pejs fra Dimplex
  Cubic fritstående pejs fra Dimplex

  Cubic

  12.825 kr
  Vare nr: HYB-10-063

   Fjernstyret stående pejs

   Hvor lækkert er det ikke at styre en pejs med en fjernbetjening? Du kan nu kontrollere og justere din elektrisk pejs på fjernbetjeningen – helt uden det skal koste en jetjæger. De er nemlig ofte integreret i pejsen, fordi den netop er drevet elektronisk, så er de ekstra produktionsomkostninger minimale.

   Denne tendens er eksempelvis ikke gældende ved biopejse og almindelige brændeovne, fordi disse oftest er meget mekaniske. Det betyder, at der skal integreres separate elektroniske moduler, der gør, at pejsen og fjernbetjeningen kan kommunikere med hinanden. Den elektriske styring i disse pejse er også mere kompliceret, fordi du har med ægte ild at gøre. Derfor er der en række sikkerhedsforanstaltninger elektronikken skal tage højde. Vi oplever ofte priser i omegnen af kr. 3.000-4.000 for at tilkøbe en fjernbetjening til eksempelvis en biopejs eller gaspejs.

   Der er ingen tvivl om, at elpejsen i gennemsnit er den pejs, hvortil fjernbetjeningen er billigst. Derfor følger de typisk med som standard til de billige elpejse. Er du på udkig efter en af de mere eksklusive indbygningspejse på el, så kan hardwareprisen godt være højere. Det skyldes, at brugervenligheden og ikke mindst det luksuriøse i pejsen på tilsvarende vis udstråler høj kvalitet.

   Elpejs forklædt som brændeovn

   Den ligner til forveksling brændeovnen, og det er helt bevidst. Det er nemlig netop det producenten har forsøgt at illustrere. De elektriske pejse passer både ind i nyere moderne huse, men også i de mere traditionelle og ældre huse, hvor pejsen ofte købes som erstatning for den ældre brændeovn. Det kan skyldes, at brugerne er trætte af den eksisterende brændeovn. En anden årsag kan være de øgede restriktioner på brændeovnene, hvor nogle på grund af forældelse bliver ulovlige på markedet. Det kan selvfølgelig også være en kombination af begge, og så det faktum, at det er langt nemmere at bruge en elektrisk brændeovn.

   Du kan derfor etablere hygge i hjemmet på traditionel vis – bare uden alt bøvlet. Det er langt nemmere at betjene pejsen, og man behøver ikke nødvendigvis at kalde på manden for at tænde op. Nej, nu trykker du blot på fjernbetjeningen eller direkte på den elektriske pejs kontrolpanel.

   Sådan installeres de

   Den elektriske brændeovn kommer i en papkasse, hvori pejsen er sikkert og forsvarligt beskyttet. Derfor kan du sikre dig, at pejsen kommer i ét stykke og klar til montering. Produktet pakkes ud af kassen, og emballagen fjernes fra pejsen.

   Efterfølgende placeres den nye elpejs på det ønskede sted, hvorefter den tilsluttes en stikkontakt. Det er således ganske simpelt at installere pejsen, og det kan gøres af private uden nogen form for autorisation. Den medfølgende varmeblæser, som er installeret i de fleste af elpejsene, vi tilbyder i vores sortiment, kræver tilmed ingen elektriker eller lignende fagmand.

   Du kan få varme med det samme, men læs for en god ordens skyld manuelen, så du er 100 % bekvem med dit nye design møbel. Sørg for at placere tilbehør og dekoration efter hensigten, så du får udnyttet produktet på fulde vis.

   Opsummering af el-brændeovnen

   Der er således tale om et fantastisk produkt, der kommet i adskillige udgaver og mange forskellige flammeeffekter. Vi har neden for opremset det mest basale omkring de elektriske ovne:

   • Elektrisk brændeovn
   • Nem at betjene via display, fjernbetjening eller app.
   • Ligner til forveksling en brændeovn.
   • Nem at installere, da den står frit og kræver blot en stikkontakt

   Produktet er fantastisk, hvis du bare ønsker hyggen fra de smarte el-pejse. Derudover så er det selvfølgelig en fordel, at den ikke kræver noget vedligeholdelse og rengøring, så du kan bruge tiden på anden vis.

   Søger du råd eller et godt tilbud?

   Vores kundeservice sidder lige på den anden side af skærmen. Vi sidder klar til at give dig en god pris på din drømmepejs. Vores elpejse kan pifte ethvert hjem op - helt uden at forurene med partikler. Kontakt os allerede nu, og få svar på dine spørgsmål. Husk, vi har fri fragt på produkter over 999 DKK.

   Er du stadig i tvivl om, hvilken af dine favorit elpejse, du skal vælge, så spørg os gerne til råds. Nogle af pejsene har muligvis lige den ekstra feature, der kan overbevise dig om at vælge det rigtige valg. Det kan eksempelvis være mulighed for udskiftet af dekoration, tilkøb af en dekorativ skorsten eller noget helt tredje.