Hvad er en elektrisk pejs?

En elektrisk pejs er ganske ufarlig og sundheds- og miljøvenlig, da dens flamme dannes af LED lys og er dermed ikke er levende ild. En elpejs danner derfor hverken røg, sod eller aske men derimod blot varme og den vil derfor ikke have nogen negativ påvirkning for dit indeklima.

Alt disse typer af pejse skal bruge er strøm. I og med flammen dannes af LED lys og strøm, er det ikke nødvendigt med nogen skorsten, aftræk eller andet og kan derfor blive installeret let og med det samme. Du kan dermed placere elpejsen lige hvor du ønsker, om det er i køkkenet, stuen, kontoret eller soveværelset.

Trods flammen dannes af LED lys, ser den dog stadig meget realistisk ud og i nogle modeller er der flere forskellige farver på flammespillet, og ligeledes er det i nogle også muligt at justere styrken på flammen, altså hvor kraftig/synlig den skal være.

En elpejs kan både bruges med flammespil og varme. Ønskes der ikke varme, er dette også muligt at slukke for så der udelukkende nydes det fine flammespil – hvilket er en kanon mulighed til de varmere dage.

Til nogle elpejse er det muligt at styre den via en fjernbetjening eller app på telefonen, hvilket gør det muligt at betjene pejsen direkte fra sofaen eller sengen.

Der findes forskellige typer af elpejse: Fritstående, væghængte og indbygget som kommer i bredt udvalg indenfor design.

Hvid fritstående elpejs

Fritstående elpejse

Indenfor fritstående elpejse tilbyder vi 4 forskellige typer, som kommer i forskellige størrelser, designs og farver. Det smarte ved fritstående elpejse, er at de nemt kan installeres, da de blot skal placeres på gulvet eller i en eksisterende pejs - alt de skal bruge er strøm.


Væghængte elpejse

Bor du i en mindre bolig eller lejlighed, så er en væghængt elpejs ideel for dig, da du på den måde kan spare den gulvplads en fristående pejs ville optage. Vi tilbyder et stort udvalg indenfor væghængte elpejse i forskellige designs og farver, så der er lidt til enhver smag og stilart.

En elpejs til væg skaber hygge og pejsetemning uden at fylde i hjemmet. Den findes mange forskellige typer og størrelser, så det handler bare om at finde den der passer ind i din stil og dit hjem. De fleste elpejse kan sågar aktivere et varmelegeme, så den autentiske pejsestemning øges yderligere.

Selve monteringen af en væghængt elpejs kan sammenlignes med et fladskærms tv og kræver derfor ikke autoriseret fagmænd.

Du kan læse mere om selve installationen her.


Indbygget elpejs

En indbygget elpejs er ligeledes genial til dig der ønsker at spare plads samtidig med at du får et hyggeligt supplement til hjemmet. Her er det muligt at vælge i mellem 4 forskelige varianter, afhængig af hvor mange sider man elsker at kunne se flammespillet fra.

Fordelen ved disse pejse, er at selve bagenden er skjult inde i væggen, hvilket giver et moderne og flot udtryk. Denne type af pejs kan bruges i et eksisterende hul i væggen fra evt. en brændeovn eller anden type af pejs.