Delvist indbygget elpejs til væg

En stilren elektrisk vægpejs, som er indbygget delvist i væggen. Når væghængte elpejse indbygges halvt eller delvist i væggen, har du mulighed for at, mere eller mindre, skjule bagkassen og varmemodulet. Derfor giver denne løsning et naturtro udseende, hvor installationen kan sammenlignes med de nyere fladskærms-TV.

En elektrisk pejs indbygges ved, at der skæres et hul i den ønskede væg eller mur. Følg installationsanvisningerne for den givne el-pejs, så den monteres efter de korrekte indbygningsmål.

Det er også muligt at få en elektrisk vægpejs, som hænger frit ud fra væggen eller en model, der er helt indbygget. Se alle vores væghængte modeller her: Væghængte elpejse.


Produkter - Delvist indbygget elpejs

  Vægpejs eller til indbygning med multi funktion
  Vægpejs eller til indbygning med multi funktion

  Astro 850

  18.795 kr
  Vare nr: ELP-60-101
  El-pejs til ophæng på væg eller indbygget.
  El-pejs til ophæng på væg eller indbygget.

  Astro 1200

  23.995 kr
  Vare nr: ELP-60-102
  væghængt eller indbygget el-pejs med multi funktioner
  væghængt eller indbygget el-pejs med multi funktioner

  Astro 1500

  27.458 kr
  Vare nr: ELP-60-103
  Væghængt eller indbygget el-pejs med multi funktioner
  Væghængt eller indbygget el-pejs med multi funktioner

  Astro 1800

  32.995 kr
  Vare nr: ELP-60-104

   Hvad er fordelen ved en delvist indbygget elpejs?

   Vægophængte elpejse er er populært valg i moderne hjem, og de findes i mange forskellige designs. Der findes modeller til enhver stil, og de findes varierende størrelser og typer. Her kan du vælge en delvist indbygget elpejs.

   En delvist indsunket elpejs har de samme fordele som alle andre elpejs – de er dekorative og skaber god stemning, de giver strålevarme og så er de stort set vedligeholdelsesfrie. Derudover har en delvist indbygget elpejs den fordel at bagkassen og varmemodulet skjules i væggen, men elpejsen hænger stadig, ligesom vores frithængende elpejse, ud fra væggen.

   Hvordan monteres en delvist indbygget elpejs?

   En delvist indbygget vægpejs installeres ved at lave en hul efter pejsens mål i væggen. Hullet skal ikke være lige så dybt som et til en fuldt indsunket væghængt elpejs, men skal derimod være så dybt at bagkassen og andet teknik gennem i væggen.

   Der er installationsanvisninger med til alle vores elektriske vægpejse, så du nemt kan få monteret din elpejs korrekt.

   Er du i tvivl om det er muligt at installere en delvist indbygget elpejs i dit hjem, så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Vi har mange års erfaring, og står altid klar til dele ud af denne erfaring, så vi sikrer at du får den helt rigtige elpejs til dit behov.