Forskellen på elektriske pejse til indbygning

Elpejse er stadig nye på markedet, og specielt de indbyggede modeller. Flere og flere fravælger de traditionelle pejse, og vælger et mere miljøvenligt alternativ, heriblandt elpejse.

Indenfor elpejse til indbygning, er der særligt 3 typer hvad angår flammeeffekten. Der findes her: den klassiske, 3D og en Pro. Selve varmeeffekten er der ikke den store forskel på. Dog kan der være undtagelser i form af størrelsen på pejsen, oftest vil større pejse afgive mere varme.

De klassiske og 3D -modellerne er udstyret med 5 lys-indstillinger, hvorimod Pro-udgaven kun har 4.


Klassisk indbygget elpejs

Den billigste af disse elpejse er den klassiske, og denne er oftest set indbygget i en væg eller i et møbel.

En klassisk elpejs, har én flammefarve, som er den klassiske orange farve der minder mest om ægte ild. Denne model indeholder brændestykker, som også vil skabe et mere autentisk udtryk.


3D indbygget elpejs

Som du nok har regnet ud udfra navnet, så er denne model udstyret med en 3D effekt, som skaber et moderne flammespil. Denne 3D-effekt får flammen til at se meget autentisk ud.

3D-elpejsen ligger prismæssigt lige over den klassiske model.


Professionel indbygget elpejs

Pro-modellen er den luksuriøse udgave af elektriske indbygnings pejse og dermed også den dyreste af disse 3 varianter. Denne har 3 flammeeffekter - udover den klassiske orange, har den også en blå og en blågul farve.

Det specielle ved denne, er at den har glas på hele fronten, så der undgås den synlige metalramme. Pro-modellerne kan fås med træ-, krystal- eller stendekoration.