Er flammen i en elpejs realistisk?

Flammerne i en elpejs ser ægte ud, og i nogle pejse er der mulighed for at skifte imellem flammefarver, så der kan vælges den man synes er pænest. I takt med at populariteten og efterspørgslen til elpejse er steget, er de også blevet mere autentiske fremfor bare en TV-lignende flamme. Det er nu muligt at få elpejse med 3D-effekt som giver pejsen et endnu mere autentisk udtryk. Man kan dog ikke forvente flammer på samme niveau som i en biopejs, gaspejs eller brændeovn, da flammen produceres af LED lys.


Giver en elpejs lyde og varme?

Producenterne af elektriske pejse gør alt hvad de kan, for at få elpejsen til at ligne en traditionel pejs mest muligt. Derfor er der i nogle elektriske pejse indbygget knitre lyde, for at tilføje endnu mere autencitet til pejsen. Elpejse afgiver også varme, som også bidrager til pejsehyggen. Hvor meget varme der afgives afhænger af hvilken model det er, men dette er angivet i produktbeskrivelsen på alle vores produkter.

Indbygget LED pejs

Hvor ægte ser flammen i en elpejs ud?

Dette er en individuel vurdering - så derfor vil vi pointere at flammen i en elpejs, aldrig kommer til at se ligeså ægte ud som i en biopejs, gaspejs eller brændeovn. Dog sker der fremgang i udviklingen af elpejse, og de kommer til at se meget mere autentiske og ægte ud end de førhen har gjort.

Vi vil dermed lade det være op til dig, at vurdere hvor ægte du synes flammen ser ud. Vi prøver så vidt muligt at lave en video af vores pejse, så du har mulighed for at bedømme selv. Er der dog en pejs der ikke er video af, og som du ønsker at se - så kontakt os endelig, så finder vi ud af noget.